• Postbus 6525
    6503 GA Nijmegen
  • Direct contact
    06- 23 25 25 48
  • Stuur ons een email
    info@fiscaalpalet.nl

Onze diensten

Bij Fiscaal Palet kunt u voor verschillende diensten terecht.

Welke diensten dit zijn en wat deze inhouden kunt u hieronder vinden.

Belastingaangiften

Jaarrekeningen

Administratie

Bewindvoerders-
kantoren

Inkomstenbelasting

Voor al uw (voorlopige) aangiften inkomstenbelasting kunt u bij ons terecht. Het aan ons uitbesteden van het doen van aangiften kan u geld opleveren. Heeft u bijvoorbeeld alle aftrekposten in uw aangifte verwerkt? Zijn alle aftrekbare kosten bij de aankoop van een nieuwe woning wel meegenomen? Wij bieden uitkomst bij vragen of onduidelijkheden.

 

Wilt u nog over oude jaren inkomstenbelasting terugvragen? Of heeft u van de belastingdienst een aangiftebrief gehad om over oude jaren een aangifte inkomstenbelasting te doen? U kunt tot 31 december 2019 nog een aangifte inkomstenbelasting 2014 indienen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Omzetbelasting

Voor eenmanszaken (zzp-ers) en persoonlijke vennootschappen stellen wij de aangifte omzetbelasting op en dienen wij deze in bij de Belastingdienst. Ook kijken wij naar de mogelijke toepassing van de Kleine-Ondernemersregeling (KO-regeling) en dienen zonodig een suppletie-aangifte omzetbelasting in.

Vennootschapbelasting

Voor besloten vennootschappen kunnen wij eveneens administratie voeren. Per kwartaal verzorgen wij de kwartaalaangifte omzetbelasting. Na afloop van het boekjaar stellen wij de jaarrekening van uw BV op en dienen wij de aangifte vennootschapsbelasting in. Eventueel kunnen wij ook de loonadministratie voor u uitvoeren.

Jaarrekeningen

Wilt u zelf als ondernemer of ZZP- er de administratie voeren maar ontbreekt het u aan tijd of kennis of een jaarrekening op te stellen? Neem dan contact met ons op. Wij stellen voor u de jaarrekening op en kunnen u ook adviseren over de verwerking van de winstcijfers in de aangifte inkomstenbelasting.

Administratie

Voor een all-in tarief per maand verzorgen wij uw administratie. Hierbij stellen wij na afloop van het boekjaar ook uw jaarrekening op en doen wij uw aangifte inkomstenbelasting. En dat alles tegen een zeer scherpe prijs!

 

Daarnaast kunnen wij u ook adviseren over de rechtsvorm van uw onderneming en de fiscale faciliteiten voor u als ondernemer/zzp-er. Denk hierbij aan de ondernemersaftrek, de startersaftrek, het urencriterium of de MKB-ondernemersvrijstelling. Weet u bijvoorbeeld wat het verschil is tussen winst uit de onderneming en het resultaat uit overige werkzaamheden?

 

Wij werken uw administratie bij in excel of met de boekhoudsoftware SnelStart. Hiermee heeft u te allen tijde en 24/7 inzicht in uw administratie. U kunt eventueel zelf uw facturen opstellen, deze worden vervolgens door geboekt in uw administratie. Per kwartaal verzorgen wij de kwartaalaangifte omzetbelasting. Na afloop van het boekjaar stellen wij uw jaarrekening op en dienen wij uw aangifte inkomstenbelasting in.

Hoe gemakkelijk kan het zijn!

Bewindvoerderskantoren

Naast ondernemers en ZZP’ers kunnen ook bewindvoerders en bewindvoerderskantoren bij ons terecht voor fiscaliteit. Denk daarbij aan de aangiften inkomstenbelasting. Naast belastingen kunt u ook voor Toeslagen (huurtoeslag, zorgtoeslag, kinderopvangtoeslag etc.) bij ons terecht. Maar ook voor controle van belastingaanslagen en beschikkingen en het voeren van een bezwaar- of beroepsprocedure zijn wij het juiste adres. Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op.

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.